Waarom Business Boost?

Het hoofdkantoor van Business Boost International bevindt zich in Nederland sinds de oprichting van het bedrijf in 2011. Het gezicht en de drijvende kracht achter Business Boost is Kerst Doornhof.

Gedreven door zijn 30-jarige ervaring en kennis van politieke en economische kansen en mogelijkheden voor het MKB op het wereldtoneel, is het zijn persoonlijke missie door samenwerking economische vooruitgang te brengen ten dienste van bedrijven die willen groeien.

Business Boost beschikt over een eigen research en liaison centrum, van waaruit wij onze klanten ondersteunen door unieke data-analyse.

Onze medewerkers spreken 15 verschillende talen, waardoor wij vrijwel altijd voor u geïdentificeerde potentiële buitenlandse klanten en partners in eigen taal kunnen benaderen.

Business Boost beschikt over een zorgvuldig opgebouwd en goed onderhouden netwerk van specialisten en partners in ruim 30 landen.

Sinds de oprichting in 2011 heeft Business Boost al meer dan 1000 bedrijven ondersteund bij internationalisatie.

Met onze systematiek ondersteunen wij bedrijven uit meer dan 15 verschillende landen bij hun internationalisatie.

Wij hebben een ‘always resourceful’ mentaliteit, waarmee wij op een ondernemende wijze advies geven aan onze klanten en zij ons beschouwen als een partner.

Business Boost is altijd persoonlijk en op zoek naar de ideale balans tussen groei, eerlijkheid en gelijkwaardigheid en altijd op basis van wederzijds respect.

Maatschappelijk verantwoord inkoop- en exportadvies, met het oog op het boosten van uw business.

Business Boost International

Your ethical internationalization expert