solutions

Identificatie en benadering van nieuwe distributeurs

U wilt uw export vergroten en in contact komen met buitenlandse distributeurs, die uw product graag aan hun bestaande klanten gaan verkopen?

Business Boost heeft hiervoor een stappenplan ontwikkeld waarmee we al meer dan 300 bedrijven hebben ondersteund.

Maak een afspraak

Hoe het werkt

approach

Vaak heeft u al een land in gedachten waar u een nieuwe distributeur wil hebben voor de verkoop van uw producten. In het eerste gesprek stellen we gezamenlijk het profiel op van deze distributeur. Uitgangspunt is dat de distributeur al een netwerk heeft van potentiële klanten voor uw producten.

Op basis van het profiel identificeert Business Boost minimaal 15 potentiële distributeurs die aan de criteria voldoen. Wij presenteren u een rapport met uitgebreide profielen van deze geselecteerde potentiële distributeurs.

Door het bespreken van het rapport selecteren wij met u de 8 – 10 meest geschikte potentiële distributeurs.

Business Boost identificeert de juiste contactpersoon van de potentiële distributeurs op de shortlist en benadert deze met de vraag of ze openstaan voor samenwerking met uw bedrijf. Bij een positieve reactie geven de contactgegevens direct aan u door!

Wanneer wij terugkoppeling hebben van alle potentiële distributeurs, presenteren wij u een complete database waarin verslagen van alle contactmomenten zijn opgenomen.

Wanneer u de geïnteresseerde distributeurs wilt bezoeken, kunnen wij ook een efficiënt bezoekschema voor u maken.

Wat u krijgt

U kunt direct beginnen met het introduceren van uw bedrijf bij een potentiële distributeur die over het juiste netwerk beschikt!

OVERZICHT VAN DISTRIBUTEURS

  • Longlist van minimaal 15 potentiële distributeurs in het geselecteerde land die voldoen aan de gedefinieerde selectiecriteria

INDIVIDUELE BEDRIJFSPROFIELEN

  • Profielen van de potentiële distributeurs, met gedetailleerde informatie over elk geïdentificeerd bedrijf

GEKWALIFICEERDE & GEÏNTERESSEERDE DISTRIBUTEURS

  • Shortlist van de beste 8 – 10 distributeurs
  • Introductie bij potentiële distributeurs waarmee contact is opgenomen en waarin zij belangstelling hebben getoond voor samenwerking

Geen nutteloze meetings in het buitenland meer!

We hebben al meer dan 300 distributeurselecties uitgevoerd.

Maak een afspraak